Istanbul Hastaneleri

Wiki Article

Randevu

Günümüzde vatandaşlar uzun uzun sıra beklemiyor ve rahat bir şekilde randevu oluşturabiliyorlar. Sormalıyız, MHRS randevu oluşturma sitesi tam olarak nasıl çalışmaktadır? MHRS randevusu hangi yollar ile oluşturulur? ALO 182 numarası üzerinden randevu oluşturmak için neler yapılmalıdır?
MHRS online Randevu Alma Kolaylığı sayesinde ve ALO 182 {hattı|numarası ile Hastane Randevusu alan vatandaşların uzun uzun sıra bekleme problemleri de sonlanmış bulunmaktadır. Artık kolay bir şekilde hastane kayıtlarını oluşturan vatandaşlar, randevu tarihi ve hastane tercihinin yanında talep ettikleri hekime de randevu alabilme lüksüne sahipler.

MHRS RANDEVU OLUSTURMA KOLAYLIĞI

Ülke yönetimimiz tarafından hizmete sunulan randevu alma sistemi insanlara yarar sağladığı gibi, Randevu hastaneler ve doktorlara da kolaylık sağlamaktadır. Dijital olarak veya ALO 182 Hattı ile alınan kayıtlar ile hastalar randevu saati öncesinden hastaneye giderek beklemek zorunda kalmaması ile beraber hekimler de hasta kalabalığından kurtulmuştur. MHRS Randevu olutşruma Randevu sisteminde vatandaşlar MHRS’ye üye Randevu olmalı veya E-Devlet aracılığı ile sisteme giriş sağlamalıdır. fakat internet kullanmak istemeyen insanlar için de randevu almak mümkündür. Bu vatandaşların ALO 182 numarasını aramaları yeterlidir.

MHRS KAYDI VE E-DEVLET İLE RANDEVU OLUŞTURMA SİSTEMİ GİRİŞİ

Hastane randevusu almak isteyen vatandaşlar MHRS platformuna üye olmak istiyorlarsa MHRS web adresini kullanarak ‘Yeni Üye’ seçeneğini seçmelidir. Sonrasın da ekrana gelen görüntüde istenen bilgilerin girilmesi ile beraber MHRS üyeliği tamamlanır.

Ancak e-Devlet sitesine üye olan insanlar MHRS’ye üye olmadan da randevu oluşturabilir. Bunun için MHRS internet adresine giden insanların ‘e-Devlet ile giriş’ butonuna tıklamaları gerekmektedir. e-Devlet kapısına giriş yapabilen vatandaşlar direkt olarak MHRS sistemine yönlendirilecektir.

Report this wiki page